DISSENYA LA TEVA

DISSENYA LA TEVA

Ets d’aquelles persones que aquest estiu aposta per les vacances de proximitat i no saps amb què omplir les hores lliures? T’agrada dibuixar, pintar o fer els teus propis dissenys? O simplement… vols guanyar una experiència enoturística i un lot amb sis vins? 

Això t’interessa! Les 11 DO catalanes són conscients del teu esperit creatiu i volen premiar el millor disseny d’una etiqueta personalitzada i original amb una finalitat purament promocional, no comercial. 

Des del 24 de juliol fins el 28 d’agost (ambdós inclosos) podràs penjar el teu disseny a les xarxes socials. El 31 d’agost es publicaran tots els participants en aquesta mateixa pàgina per sotmetre el disseny a votació popular. Sí sí, és així. No només gaudim del que és bo, sinó que tenim criteri per decidir el que és bo. Deixarem la votació a les teves mans, a les vostres, tenint clar que entre tots/es es podrà decidir quina etiqueta és la millor. 

Des del 24 de juliol fins el 28 d’agost (ambdós inclosos) podràs penjar el teu disseny a les xarxes socials. El 31 d’agost es publicaran tots els participants en aquesta mateixa pàgina per sotmetre el disseny a votació popular. Sí sí, és així. No només gaudim del que és bo, sinó que tenim criteri per decidir el que és bo. Deixarem la votació a les teves mans, a les vostres, tenint clar que entre tots/es es podrà decidir quina etiqueta és la millor. 

Vull participar!

Podrà concursar qualsevol persona que segueixi els passos citats a continuació.