Dissenya la teva ampolla

DISSENYA LA TEVA

DISSENYA LA TEVA

Ets d’aquelles persones que aquest estiu aposta per les vacances de proximitat i no saps amb què omplir les hores lliures? T’agrada dibuixar, pintar o fer els teus propis dissenys? O simplement… vols guanyar una experiència enoturística i un lot amb sis vins? 

Això t’interessa! Les 11 DO catalanes són conscients del teu esperit creatiu i volen premiar el millor disseny d’una etiqueta personalitzada i original amb una finalitat purament promocional, no comercial. 

Des del 24 de juliol fins el 28 d’agost (ambdós inclosos) podràs penjar el teu disseny a les xarxes socials. El 31 d’agost es publicaran tots els participants en aquesta mateixa pàgina per sotmetre el disseny a votació popular. Sí sí, és així. No només gaudim del que és bo, sinó que tenim criteri per decidir el que és bo. Deixarem la votació a les teves mans, a les vostres, tenint clar que entre tots/es es podrà decidir quina etiqueta és la millor. 

Des del 24 de juliol fins el 28 d’agost (ambdós inclosos) podràs penjar el teu disseny a les xarxes socials. El 31 d’agost es publicaran tots els participants en aquesta mateixa pàgina per sotmetre el disseny a votació popular. Sí sí, és així. No només gaudim del que és bo, sinó que tenim criteri per decidir el que és bo. Deixarem la votació a les teves mans, a les vostres, tenint clar que entre tots/es es podrà decidir quina etiqueta és la millor. 

Vull participar!

Podrà concursar qualsevol persona que segueixi els passos citats a continuació.          

  • L’etiqueta ha de tenir les mides següents: 9 cm (alçada) x 10 cm (llargada) o pots descarregar la plantilla al lateral dret.
  • Ha d'incloure la frase: “Gaudeix del que és bo” i “#vicatalà”.
  • Cal que incorpori el segell de la campanya, que podeu descarregar al lateral dret.
  • Els dissenys s’hauran de compartir a través del vostre feed d’Instagram.
  • El perfil de l’usuari on es publiqui el disseny ha de ser obert (si està en privat no podrem visualitzar i compartir les vostres creacions).
  • A la publicació del disseny cal etiquetar el perfil de la campanya @vicatalaambdo i afegir els hashtags: #vicatalà #vicatalàambdo.
  • Tots aquells dissenys referits a empreses o marques concretes quedaran exclosos.
  • Un mateix autor/usuari por presentar més d’un disseny.
  • Existeix una única categoria de participació: els usuaris que participin poden ser amateurs o professionals i sense restriccions d’edat.